22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

JUDEȚUL GIURGIU, SUB COD GALBEN… DE ALEGERI!

Ultima săptămână a pre-campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie a marcat ”îngălbenirea” multor localități din județul Giurgiu, iar joi, 27 august – în ultima zi a pre-campaniei – echipele liberale au fost prezente în localitatea Clejani.

Alături de primarul Florin Nidelea – un edil liberal care s-a întors ”la origini”, unul din cei mai destoinici, populari și iubiți primari din județul Giurgiu – pe străzile comunei Clejani s-au aflat colegii săi din conducerea PNL Giurgiu -vicepreședinții Alexandru Andrei și Toma Petcu  -, candidatul partidului la președinția CJ, Dumitru Beianu, dar și primarul comunei Ghimpați, Constantin Cărăpănceanu.

Caravana liberală care a ”colindat” străzile din Clejani a fost întâmpinată cu simpatie și interes de oamenii din localitate, receptivi la mesajele transmise de reprezentanții PNL Giurgiu, dar și dornici de a afla răspunsuri la întrebări legate de viața de zi cu zi, răspunsuri ce le-au fost oferite de participanții la această acțiune.

Și, cum, oficial, campania electorală începe vineri, 28 august, în următoarea lună, astfel de caravane vor ”îngălbeni” toate localitățile județului.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER