24 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

STOICA BĂDIȘOR – CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU SINGURENI!

Stoica Bădișor este liberalul care și-a asumat candidatura pentru funcția de primar al comunei Singureni. Intrat într-o bătălăie politică împotriva unuia dintre puținii primari din România care dețin un Maybach, Marian Pătuleanu -PSD, domnul Stoica Bădișor va fi liberalul care va readuce respectul față de cetățeni în administrația publică.

Legat ombilical de comuna sa natală, Stoica Bădișor a crescut și s-a format ca om în comuna Singureni unde a învățat și a aplicat în relațiile cu comunitatea sa valori esențiale precum bunul simț, credința în Dumnezeu și respectul față de semeni.

Cu o carieră profesională de excepție ca ofițer de Poliție, după 27 de ani de activitate, Stoica Bădișor a trecut în rezervă în anul 2016.

Din 2016 a început să își aplice abilitățile manageriale în sectorul privat dezvoltând 2 afaceri în domenii ca prestări servicii de transport, construcții și agricultură.

Motivat de dorința sa de a aduce în comuna Singureni standarde decente de trai, respect și siguranță, Stoica Bădișor a ales să intre în lupta pentru primăria Singureni conștient fiind că această funcție se prezintă ca o mare responsabilitate.

Pentru Singureni, Stoica Bădișor are o viziune clară și un program în ceea ce priveste dezvoltarea, un program care include și următoarele puncte:
– Apa si canalizare pe raza intregii comune
– Gaze naturale
– Facilizarea transportului catre Bucuresti si Giurgiu
– Asfaltarea intregii infrastructuri secundare.
– Imbunatirea sistemului de iluminat public si extinderea acestuia pe raza intregii comune
– Infiintarea unei unitati permanente de primire urgenta la Spitalul Singureni
– Cresterea calitatii nivelului de educatie in scoala prin sustinerea cadrelor actuale si aducerea de noi cadre calificate in localitate oferind cazare sau transport
– Construirea de baze sportive scolare si de agrement pe raza intregii commune.
– Transparenta in cheltuirea banilor publici
– Eliminarea influentei politice in institutiile apolitice (scoala, spital, azil de batrani etc.).
– Rezolvarea problemelor legate de terenuri – planuri parcelare /cadastrare /intabularea terenurilor din comuna
– Sprijin pentru accesarea a cat mai multor fonduri europene de catre cetateni prin infiintarea unui departament specializat in cadrul primariei care sa ofere sprijin si consultanta pentru cei interesati.
– Atragerea de investitori (prin clauze fiscale, economice, sociale, umane – angajare personal din cadrul cetatenilor comunei).
– Infiintarea unei piete agroalimentare pe raza comunei precum si a unui complex tip hypermarket.
– Crearea de locuri de joaca pentru copii
– Locuri de agrement pe malul Neajlovului si in zona adiacenta acestuia(padurea din apropiere) destinate scaldatului si petrecerii timpului liber in natura.

Biroul de presă PNL Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER