22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

COMUNA JOIȚA – SUB ”COD GALBEN” DE… ALEGERI!

Duminică, străzile uneia din cele mai bogate comune din județ – Joița – au fost ”inundate” de o adevărată ”mare galbenă”: susținătorii primarului Tănase Constantin, care îl doresc în fruntea comunei pentru un nou mandat.

Asta pentru că edilul din Joița este ”primarul faptelor concrete” și nu și-a dezamăgit concetățenii în actualul mandat, când a reușit să aducă în comună schimbări importante, cum ar fi rețeaua de gaze naturale și cea de apă curentă, asfaltarea tuturor străzilor comunale; iluminatul stradal; amenajarea trotuarelor; modernizarea școlilor; construirea a două baze sportive; locuri de joacă pentru copii; înfiintarea programului “Școala dupa scoala” si a gradinitei cu program prelungit; locuri de munca, prin atragerea de investitori precum EMAG, ROMPETROL, MEGA IMAGE… iar lista este lungă.
Planurile primarului Tănase Constantin pentru următorii patru ani sunt la fel de ambițioase, pe ”ordinea de zi” aflându-se, printre altele, introducerea canalizarii in comuna si construirea statiilor de epurare a apei uzate;decopertarea si reconstructia strazii Podul Banului; finalizarea trotuarelor si introducerea apei curente la fiecare casa; infiintarea unui birou de evidenta a populatiei pentru emiterea de C.I.; infiintarea unui centru prefectural pe zona de nord, pentru a elimina deplasarile cetatenilor la Giurgiu; infiintarea unui departament in cadrul primariei pentru consultanta si accesare de fonduri europene.

”Mai este o lista lunga de proiecte si, evident, cetatenii comunei sunt in asteptarea rezolvarii tuturor problemelor. Cu siguranta si noi ne dorim acest lucru si vom reusi prin incredere reciproca si printr-o echipa puternica care sa asigure implementarea tuturor acestor proiecte. Este vorba despre echipa PNL care, impreuna, a muncit, cot la cot, in ultimii 4 ani si care, impreuna, isi propune sa continue proiectele incepute.

Asadar, oameni buni, avem multe de facut si avem taria de a spune ca suntem pe o cale corecta, suntem pe calea cea dreapta. Ne dorim sa continuam impreuna pentru dezvoltarea comunei Joita!” – este mesajul primarului Tănase Constantin pentru concetățenii săi.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER