19 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

COVID LA ”CARDIOLOGIE”. SECȚIA A FOST ÎNCHISĂ

Va aducem la cunostinta ca in data de 21.09.2020, un pacient a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, pe sectia cardiologie, avand test COVID negativ. Acesta a prezentat ulterior simptonatologie specifica noului coronavirus, fiind imediat izolat si retestat,in data de 24.09.2020, iar rezultatul testui a fost pozitiv. Ca atare, conform procedurii, au fost testati toti pacientii internati pe sectia cardiologie, 13 dintre acestiea avand rezultat pozitiv.

La momentul actual, se luceaza la transferul acestora catre alte unitati spitalicesti care pot prelua pacienti infectati COVID-19. De asemenea, astazi 29.09.2020, a fost testat personalul medical care activeaza pe sectia cardiologie, rezultatele acestora urmad sa fie primite cel tarziu maine 30.09.2020.

Pentru a stopa o eventuala extindere a focarului, epidemiologii Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu si DSP Giurgiu au decis inchiderea sectiei, urmand ca aici sa se efectueze dezinfectia spatiului.

Totodata, pacientii care erau internati pe sectia cardiologie, ale caror rezultate in urma testarii au fost negative, vor fi externati, starea lor de sanatate fiind una ameliorata.

SJU Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER