18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

I-A DAT CU BÂTA-N CAP ȘI ACUM ESTE ÎN AREST…

Un giurgiuvean de 40 de ani, din orașul Mihăilești, satul Novaci, a fost reținut de polițiști și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale după ce a lovit un consătean, în cap, cu o bâtă din lemn.

Sâmbătă, 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au fost sesizați în jurul orei 06.30, prin S.N.U.A.U. 112 de o femeie din orașul Mihăilești, satul Novaci, județul Giurgiu, că un bărbat de 26 de ani, a fost agresat fizic de o persoană și solicită ambulanță.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Mihăilești și jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu care au stabilit că, în jurul orei 06.00, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 40 de ani, din orașul Mihăilești, satul Novaci, județul Giurgiu, l-a lovit în cap pe un consătean, cu o bâtă  din lemn, în urma leziunilor suferite, acesta fiind transportat la Spitalul de Urgență Giurgiu pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe” și ,,tulburarea ordinii și liniștii publice”, față de bărbat fiind luată la data de 10.10.2020 măsura reținerii pe o durată de 24 ore, ulterior, în ziua de 11 octombrie a.c., acesta a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bolintin Vale cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER