18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREŞEDINTELE IOHANNIS, LA BOLINTIN, ÎN FINALUL CAMPANIEI „O PĂDURE CÂT O ŢARĂ”

Șeful statului, Klaus Iohannis, a participat miercuri la evenimentul organizat în Bolintin – Vale, județul Giurgiu, cu prilejul închiderii oficiale a campaniei naționale de împădurire „O pădure cât o țară”.

„Suntem la o acțiune practică, plantăm păduri. O pădure cât o țară este campania pe care am început-o împreună, în această primăvară, este o campanie în care am crezut de la început. De aceea, i-am acordat patronajul acestei campanii și rezultatele arată că nu m-am înșelat. S-au plantat 50 de milioane de puieți în această campanie. S-au plantat pe diverse terenuri, în zone montane, în zone de câmpie, foarte multe, în jur de 3.000 de parcele s-au plantat de la 0, deci unde nu a existat pădure. Este un rezultat notabil și vreau în această zi să îi felicit pe toți cei care au participat, începând de la ministrul Mediului, la cei de la Regie, la cei care au plantat efectiv, muncitorii din diferitele ocoluri silvice, dar și voluntarilor – au fost voluntari.

Cred că aceste rezultate nu sunt doar rezultate statistic foarte bune, sunt rezultate care ne încurajează și, domnule ministru, vă provoc pe dumneavoastră, pe cei din zona silvică, haideți să continuăm și în anii care vin astfel de campanii și haideți să avem mai multă ambiție! Am discutat adineauri și am aflat că aici, în județ, s-au plantat peste 200 de hectare de pădure. Este bine, dar eu cred că este nevoie de mult mai mult”, a declarat șeful statului.

www.psnews.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER