18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

COPACII BĂTRÂNI DE PE MARGINEA DRUMURILOR JUDEȚENE – UN REAL PERICOL PENTRU ȘOFERI, MAI ALES PE TIMP DE FURTUNĂ (FOTO)

Trei evenimente – toate având aceeași cauză: prăbușirea unor copaci bătrâni de pe marginea drumurilor județene – au fost semnalate în timpul și după furtuna de marți seara.

Cel mai grav a fost cel semnalat in jurul orelor 22.00 între Bolintin Vale și Bolintin Deal, pe DJ601.

Un copac doborât de furtună bloca ambele sensuri de mers, motiv pentru care a fost necesară interventia echipajelor ISU, care au tăiat copacul și l-au îndepărtat de pe șosea.

Din păcate, copacul căzut pe carosabil a lovit un autoturism, în care se aflau trei persoane, un bărbat și două femei (mamă, tată și fiică).

Potrivit pompierilor de la ISU, în urma impactului a rezultat accidentarea celor doua persoane de sex feminin (mama, de circa 41 ani – traumatism la umăr și fiica – 23 ani -traumatism in zona feței, cauzat de declanșarea airbagului). Tatăl, în varsta de 45 de ani nu a suferit leziuni.

Victimelor li s-a acordat primul ajutor la fața locului, singura care a necesitat transport la UPU fiind femeia in varsta de 41 ani.

Tot pe timpul nopții un echipaj din cadrul Detasamentului de pompieri Giurgiu a intervenit in localitatea Gogoșari, pe DJ 504 A, pentru îndepărtarea a trei copaci căzuți pe carosabil, aceștia blocand calea rutieră.

Situația a fost similara și în localitatea Zorile, unde un copac bloca DJ412A.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER