18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

STATISTICI VACCINARE: NICIO LOCALITATE DIN JUDEȚ NU APARE PE LISTA CELOR CU PROCENT DE VACCINARE SUB 5%

Cele mai recente statistici date publicității de autoritățile naționale arată că județul Giurgiu se află pe lista celor în care nu există nicoo localitate cu procent de vaccinare sub 5% din totalul populației.

Potrivit acestor statistici (realizate la 5 iulie), cea mai mare rată de vaccinare în județ este înregistrată în municipiul Giurgiu – 20,69%, urmat îndeaproape de comuna Joița, cu un procent de 20,20%. Comunele Vedea (19,45%) și Bolintin Deal (18,44%) se află, de asemenea, în topul localităților cu cele mai mari procente de vaccinare din județ.

La polul opus, cu doar câteva zecimi de procente peste limita de 5% din populație vaccinată se regăsesc comunele Gostinari (5,03%) și Gogoșari (5,07%)

În ceea ce privește procentul populației vaccinate cu cel puțin o doză, clasamentul este cam același: municipiul și comuna Joița apar în statistici cu un procent cuprins între 20 și 30%, iar în intervalul 5-10% din populație vaccinată cu cel puțin o doză se încadrează 18 localități, printre care Găiseni, Bucșani, Ghimpați, Toporu, Gogoșari sau Prundu.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER