18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CE SE ÎNTÂMPLĂ PE DJ 601?

În urma apariţiei pe reţelele de socializare a unor informaţii eronate cu privire la modernizarea Drumului Judeţean 601, facem următoarele precizări:
Deoarece ne confruntăm cu o situaţie nefavorabilă, nu doar pentru riverani, ci şi pentru Consiliul Judeţean Giurgiu, pe tronsonul de drum respectiv au fost montate, temporar, semne de circulație de avertizare, urmând a fi executate toaletări şi plombări periodic.
Pentru realizarea investiţiei, având ca obiect “Modernizare DJ 601 Bolintin Vale – Malu Spart – DN61, km 13 + 685 – 14 + 184 şi 22 + 263 – 29 + 221, 7,450 km”, a fost organizată procedura de achiziţie – procedură simplificată. În urma evaluării ofertelor, procedura a fost anulată în baza prevederilor legale, întrucât nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă.
Rezultatul procedurii a fost contestat de unul dintre ofertanţi la CNSC. Contestaţia formulată a fost respinsă ca nefondată de CNSC în decizia nr. 1140/CI/1093, împotriva acestei decizii fiind depusă, ulterior, plângere la Curtea de Apel. Curtea de Apel a respins plângerea ca nefondată, dar întârzierea înregistrată este de 6 luni.
În vederea reluării procedurii de atribuire a contractului, în prezent se lucrează la actualizarea şi revizuirea DALI (Documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie) aferente obiectivului de investiţie, revizuire absolut necesară, cauzată de creșterea semnificativă a prețurilor la materiale.
Consiliul Județean Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER