18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INCENDIU LA ”STEAUA DUNĂRII”. MAI MULTE PERSOANE EVACUATE DIN HOTEL (VIDEO)

UPDATE: Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră.

Potrivit pompierilor, în momentul izbucnirii acestuia, în hotel se aflau 55 persoane, majoritatea autoevacuându-se. Cele 10 persoane evacuate de pompieri au avut nevoie de ajutor, fiind folosite măști pentru protecția împotriva fumului.

La verificările făcute în camerele hotelului nu au mai fost găsite alte persoane, toți cei cazați în hotel și personalul de la locul de muncă fiind identificați și neînregistrându-se probleme deosebite.

Niciuna din persoanele evacuate nu a necesitat transportul la spital, în toate cazurile în care a fost nevoie de intervenție medicală fiind vorba despre ușoare intoxicări cu fum, rezolvate de echipajele de pe ambulanțe la fața locului.

Rămâne, în continuare, de stabilit cauza izbucnirii incendiului.

Forțe importante ale ISU Giurgiu intervin, luni seara, în zona hotelului Steaua Dunării, unde, în jurul orei 22, a izbucnit un incendiu.

Reprezentanții ISU anunță:

”Pompierii giurgiuveni intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexa in spatele hotelului Steaua Dunarii din mun. Giurgiu. Mai multe persoane care se aflau în interiorul hotelului au fost evacuate.

La fata locului au fost mobilizate 4 ASAS-uri, 1 APSII, 1 descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de pompieri Giurgiu si 2 ambulante SAJ, intervenind 19 subofiteri si 3 ofiteri.

Au fost evacuate din hotel pana in acest moment 10 persoane, toate conștiente si cooperante. S-a impus aceasta masura (a evacuării) din cauza degajarilor mari de fum, intrucat ardeau mase plastice si materiale textile in cantități relativ mari.

Persoanelor evacuate li s-au acordat îngrijiri medicale la fata locului, neimpunandu-se transportul vreuneia la spital pana in acest moment.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER