18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOI MORȚI ȘI TREI RĂNIȚI, ÎN URMA IMPACTULUI DINTRE UN TIR ȘI UN AUTOVEHICUL, LA BUCȘANI

Duminică noapte, ora 01.50, pe DN 61, în comuna Bucșani, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și un autotren.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat de 43 de ani și o femeie de 47 de ani, cetățeni bulgari, pasageri în autoturism.

De asemenea, a rezultat rănirea a 3 persoane, respectiv o femeie de 52 de ani și doi bărbați de 60 și 62 de ani, cetățeni bulgari, pasageri în autoturism.

Cei doi conducători auto, respectiv un bărbat de 44 de ani, cetățean turc și un bărbat de 34 de ani, cetățean bulgar, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că șoferul autoturismului, cetățeanul bulgar, nu deținea permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER