18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACCIDENT PE DN5: UN TÂNĂR – GĂSIT INCONȘTIENT ÎN MAȘINĂ, ÎN ZONA DAIA

Luni dimineață, un tânăr de 21 de ani a fost găsit inconştient în autoturismul pe care îl conducea pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, după ce a fost implicat într-un accident rutier în zona localităţii Daia.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această dimineaţă pe DN 5, Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Daia, după ce un autoturism a intrat în parapetul metalic ce desparte sensurile de mers şi a intrat pe contrasens.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ”, anunță reprezentanții ISU Giurgiu.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenţie au găsit în maşină şoferul – un tânăr în vârstă de 21 de ani – care era inconștient, acesta fiind transportat cu ambulanţa SAJ la spital.

Pompierii au asigurat măsurile PSI şi au sablat partea carosabilă, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului au demarat cercetările, pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul rutier.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER