18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ISJ GIURGIU – REZULTATELE CONCURSULUI PENTRU DIRECTORI ȘI DIRECTORI AJDUNCȚI

Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu a organizat și desfășurat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea a 83 de posturi vacante de directori și 16 posturi vacante de directori adjuncți din unitățile de învățământ de stat preuniversitar din județul Giurgiu, în data de 15 octombrie 2021, ora 10.00 la centrul special de concurs Școala Gimnazială ” Academician Marin Voiculescu” – Giurgiu.

Au fost prezenți 41 de candidați din cei 48 cu dosare de înscriere validate ( 6 candidați au absentat la proba scrisă și un candidat a fost amânat pentru sesiunea specială).

24 de candidați au fost admiși să participe la etapa următoare, proba de interviu ( cei care au obținut cel putin nota 7 la proba scrisă).

În urma afișării rezultatelor au fost depuse 3 contestații.

Soluționarea contestațiilor se va desfășura în intervalul 18-20 octombrie 2021.

Proba de interviu se va desfășura în perioada 15 noiembrie- 8 decembrie 2021, iar rezultatele finale vor fi validate în data de 17 decembrie 2021.

Conform art. 27, alin (1) și (2) din Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, aprobată prin O.M.E. 4597/06.08.2021, ” În funcțiile de director sau de director adjunct rămase vacante sau în cazul vacantării unor funcții de director sau de director adjunct din unități de învățământ de stat, conducerea interimară este asigurată, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar, de un cadru didactic titular, numit prin detașare în interesul învățământului sau prin delegarea atribuțiilor specifice funcției, în conformitate cu legislația în vigoare, prin decizia inspectorului școlar general. Prioritate la ocuparea funcțiilor rămase vacante după organizarea concursului au persoanele care au promovat concursul.

ISJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER