18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ANPC – LOVITURĂ DURĂ PENTRU COMERCIANȚII DIN GIURGIU: HALA CENTRALĂ ESTE ÎNCHISĂ

Giurgiuvenii care au avut drum miercuri dimineață în Piața centrală au avut o surpriză: ușile Halei Centrale erau închise, pe acestea ”tronând” afișe prin care ANPC anunță că spațiul este închis temporar, pe o perioadă de până la șase luni.

În interior, era un adevărat furnicar: angajații societăților care dețin spații în hală curățau de zor vitrinele frigorifice și spațiile din boxele deținute.

De altfel, se pare că starea vitrinelor frigrifice este cauza pentru care comisarii ANPC (care, potrivit unor surse din hală, au fi descins în control marți seară) au decis închiderea Halei centrale.

Din acest punct de vedere – starea vitrinelor frigorifice – nu stau mai bine nici cele două marketuri din zona Pieței – Profi și Maega Image – în ambele locații vitrinele cu produse din carne fiind închise, tot în urma controalelor comisarilor de la Protecția Consumatorului.

Deocamdată nu a apărut niciun comunicat oficial care să explice decizia comisarilor de la Protecția Consumatorului, însă în toate locațiile în care s-a dispus oprirea comercializării se muncea ”cu spor” la igienizare și curățenie.

Unii comercianți din Hală spun că la finalul acțiunilor de curățenie și igienizare (care ar dura câteva zile), la începutul săptămânii viitoare vor reveni comisarii ANPC, pentru a constata starea spațiilor închise și, dacă toate problemele semnalate vor fi remediate, spațiile respective vor fi redeschise.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER