18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POLIȚIA GIURGIU, DIN NOU ÎN PRIM-PLAN NAȚIONAL. TOT CU UN SCANDAL… (VIDEO)

Presa națională încă mai relatează despre deja celebrul caz al porcului de Crăciun, caz în urma căruia șeful Poliției Rutere Giurgiu a fost demis de ministrul de Interne.

Peste acest caz, vine, însă, un alt scandal legat de polițiștii giurgiuveni; de data aceasta, în vizor este șeful de post de la Roata, acuzat de un consătean că ar fi falsificat documente pentru a demonstra că ar fi fost în misiune atnci când a provocat un accident rutier.

Dezvăluirile și declarațiile au apărut într-un reportaj la România TV; șeful de post de la Roata de Jos, Marian Zârna, implicat într-un eveniment rutier chiar cu maşina Poliţiei, este acuzat de Mihai Stanciu – consăteanul cu care s-a ciocnit în accident -că nu ar fi fost în timpul serviciului, aşa cum a pretins. În plus, Mihai Stanciu susține că ar fi fost lovit intenționat de polițist și că ar fi auzit când acesta ar fi cerut șefilor, telefonic, o dovadă că la momentul respectiv ar fi fost în misiune.

”Firul” poveștii, declarațiile celor implicați, dar și ce răspuns au dat oficialii IPJ Giurgiu la solicitările reporterilor – în reportajul RTV de mai jos.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER