18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

A DOUA TESTARE A ELEVILOR DIN JUDEȚ, ACELEAȘI REZULTATE: ZERO TESTE POZITIVE

Niciun elev sau cadru didactic din judeţul Giurgiu nu au fost depistaţi pozitivi la noul coronavirus în urma aplicării joi, pentru a doua oară în această săptămână şi de la debutul testării în masă, a testelor antigen rapide.

„Niciun elev şi niciun cadru didactic din judeţul Giurgiu nu au raportat la DSP Giurgiu vreun test pozitiv la coronavirus în urma celei de-a doua testări în masă, a tuturor elevilor şi cadrelor didactice din judeţul Giurgiu”, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu, Teodora Nicolau.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu în judeţ sunt înregistraţi 34.883 elevi.

Pentru prima săptămână de testare a tuturor elevilor şi cadrelor didactice din judeţ au fost distribuite 81.500 de teste rapide antigen non-invazive.

În judeţul Giurgiu, 99% dintre şcolile din judeţ au ales ca testele să fie făcute acasă de către părinţi.

Doar două şcoli din judeţ, din Băneasa şi din Gogoşari, mai desfăşoară orele on-line, în restul şcolilor din judeţ cursurile se desfăşoară cu prezenţă fizică.

Din cele 190 de grădiniţe, şcoli primare, gimnaziale şi licee din judeţul Giurgiu, în 14 unităţi şcolare rata de vaccinare a cadrelor didactice este de sută la sută şi în nouă unităţi şcolare rata de vaccinare este zero.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER