18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CADOU DE SĂRBĂTORI PENTRU ELEVII ȘCOLII 7: DE VINERI, AU O SALĂ DE SPORT NOUĂ

Sala de sport a Şcolii Generale numărul 7 din municipiul Giurgiu realizată din fonduri guvernamentale de la Compania Naţională de Investiţii (CNI), în valoare de 1,4 milioane de lei, a fost inaugurată vineri.

„Şcoala avea nevoie de această sală de sport pentru ca elevii să îşi poată efectua programul prevăzut de orele de educaţie fizică şi sport. Totodată, la iniţiativa colectivului de cadre didactice al şcolii şi a Societăţii profesorilor de educaţie fizică şi sport Giurgiu sala a primit şi numele fostei profesoare de educaţie fizică şi sport a şcolii, Ecaterina Stănculescu”, a declarat vineri, la festivitatea de deschidere a sălii de sport, administratorul public al municipiului Giurgiu, Ionel Muscalu.

Sala de sport este realizată din structură metalică, are o suprafaţă de 168 de metri pătraţi şi dispune de teren de joc pentru handbal şi baschet, vestiare, grupuri sanitare şi cabinet medical.

Valoarea lucrării a fost de 1,4 milioane de lei, fonduri asigurate de CNI.

Viceprimarul municipiului Giurgiu, Marian Damian, directoarea Şcolii numărul 7, Roxana Roşu, preşedintele Societăţii profesorilor de educaţie fizică şi sport Giurgiu, Virgil Câinaru, precum şi elevi ai şcolii au participat la eveniment.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER