18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DREPT LA REPLICĂ. CE SPUNE POLIȚIA DESPRE INCIDENTUL DE LA POSTUL COSOBA?

Având în vedere aspectele apărute în spațiul public, ca urmare a articolului publicat sub titlul „Un nou incident într-un post de poliție din județ: la Cosoba sediul a fost devastat” în publicația on-line Giurgiu News, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu este abilitat să comunice următoarele aspecte:

La data de 11.01.2022, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală  Bolintin Vale au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Cosoba, județul Giurgiu cu privire la faptul că, în cursul dimineții, o persoană de sex feminin a spart gemurile de la ușa de acces în Postul de Poliție Cosoba.

Cu ocazia verificării aspectelor sesizate s-a stabilit faptul că, în jurul orei 09.15, o femeie de 61 de ani, din localitatea Cosoba, cunoscută cu probleme medicale, s-a deplasat la intrarea din fața postului de poliție și a lovit cu un corp contondent geamurile de termopan de la ușa de acces, spărgându-le, fără a produce și alte pagube materiale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,distrugere”, cercetările fiind continuate sub supravegherea unității de parchet. urmând ca la finalizarea acestora să fie formulate propuneri legale.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER