18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOBILIZARE GENERALĂ LA GIURGIU, ÎN SPRIJINUL VECINILOR DIN UCRAINA

După ce colectivul Teatrului ”Tudor Vianu” a dat startul acțiunilor de donare pentru Ucraina, tot mai multe entități se alătură acestui demers, organizând acțiuni de colectare.

Tinerii liberali au făcut un anunț, în acest sens, pe pagina oficială a TNL Giurgiu:

Giurgiuvenii pot dona pentru vecinii ucraineni în centrul amenajat de pe strada Grasse, nr. 12 (sediul PNL Giurgiu). Pot fi donate alimente neperisabile, haine, pături, produse de igienă.

Toate produsele vor ajunge la ucraineni și români din Maramureș, Bucovina de Nord, sudul Basarabiei și din alte regiuni ale Ucrainei, cu sprijinul autorităților și al societății civile.

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, cetățenii pot suna 24/24 la numerele de telefon:

Adrian Chiran – 0766849021

Paul Mușat – 0747499754

Robert Costache – 0727678028

Și Consiliul Județean se alătură demersurilor de ajutorare a refugiaților din Ucraina:

Fii alături de cetățenii ucrainieni care au fugit din calea războiului și au căutat refugiu în țara noastră!

Zeci de mii de mame și copii de toate vârstele au fugit din casele lor cu doar câteva lucruri în bagaj. Au nevoie de o mulțime de lucruri.

Dacă vrei și TU să donezi, te așteptăm la sediul Consiliului Județean Giurgiu, la parterul clădirii, începând de mâine și până marți, 1 martie, între orele 8 și 16.30.

Sprijinim, astfel, demersul directorului Teatrului “Tudor Vianu”, Oana Dragne. Angajații teatrului deja au pregătit donații care vor ajunge la cetățenii ucraineni.

Puteți dona alimente neperisabile, produse de igienă, produse pentru copii (mâncare, lapte praf, scutece), haine pentru adulți și copii, pături, perne, prosoape.

Miercuri, 2.03.2022, va pleca un transport cu toate lucrurile donate către unul sau mai multe locuri în care sunt adăpostiți cetățeni ucraineni.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER