18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

EFECTELE PROTESTELOR DE MIERCURI, DIN BULGARIA: JOI, COZILE DE TIRURI SE ÎNTIND PE CIRCA CINCI KILOMETTRI, LA IEȘIREA DIN ȚARĂ

TIR-urile care ies din ţară prin PTF Giurgiu formează o coadă de aproximativ cinci kilometri şi au de aşteptat 90 de minute controlul de frontieră.

Pentru a reduce timpul de aşteptare autorităţile de frontieră au mărit la cinci numărul arterelor de circulaţie în punctul de frontieră pentru TIR-uri.

„Ca urmare a numărului mare de camioane care tranzitează PTF Giurgiu autorităţile de frontieră au deschis cinci artere de circulaţie atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară, faţă de patru artere câte sunt deschise pentru autoturisme. Înregistrăm un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră la tiruri de 90 de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 40 de minute pe sensul de intrare în ţară. Aceşti timpi de aşteptare înregistraţi se datorează numărului mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit”, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu.

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontiera prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru 1.344 de camioane, 633 de autoturisme, 30 de autocare şi 3.967 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.470 de camioane, 799 de autoturisme, 43 de autocare şi 5.652 de persoane.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER