18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎN SFÂRȘIT, APA SERVICE A AJUNS ÎN SECOLUL XXI!

După ani de zile în care singura posibilitate de plată pentru abonați era cea de la casieriile societății – unde, zilnic, se formau cozi interminabile, Apa Service intră în ”secolul XXI”.

Mai întâi, echipa IT a societății a pus la punct un site nou, unde, pe lângă informații despre tarife, lucrări etc, se putea transmite indexul contorului de apă (index care, până la modernizarea siteului, se transmitea telefonic) și chiar se putea face plăți on-line. Aata, însă, numai dacă aveai factura, iar facturile ajungeau, de regulă, cu întârziere.

În urmă cu circa o săptămână, IT-iștii de la Apa Service au lansat un portal, în care – ca la toți furnizorii de utilități – se pot efectua plăți cu cardul, se pot vizualiza facturile și soldul, se poate transmite indexul etc.

Pentru a beneficia de aceste facilități, trebuie creat un cont online pe site-ul apagiurgiu.ro; la înregistrare trebuie introduse câteva date: adresa de e-mail,  codul de client și numărul de contract (fără dată).

După înregistare, contul se activează prin e-mailul primit pe adresa transmisă, iar clientul poate beneficia de toate serviciile menționate mai sus, scutind, astfel, timpul pierdut la cozi, pentru plată, ori la telefon, pentru transmiterea indexului.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER