18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POLIȚIA GIURGIU SE POATE LĂUDA CU ÎNCĂ UN ȘEF DE POST ”EXEMPLU” ÎN JUDEȚ…

Are dovezi, dar ”nu se bagă”… este metoda folosită de un șef de post dintr-o comună giurgiuveană.

Mai exact, totul se întâmplă la Florești Stoenești, iar colegii de la giurgiu-tribune.ro știu povestea pe larg:

Se intră în supermarket, se subtilizează mezeluri și cascaval, iar la casă, se achită  praful de copt din coș.  Apoi, se  pleacă în, văzul lumii, al camerelor de luat vederi ale Primariei Floresti-Stoenești, județul  Giurgiu și cu îngaduința șefului de post arondat comunei. Metoda merge strună, mai ales că poliția amână să cerceteze acest gen de caz.

Metoda de furat ‘praful de copt ‘ este cât se poate de simplă, iar hoții ar putea fi  la fel de ușor de prins,  deoarece aceștia au fost înregistrați pe  camerele de luat vederi ale primariei Floresti -Stoenesti judetul Giurgiu, cum intră în magazi,  apoi ies în fugă cu marfa furată. Ceea ce lipsește din  gestiunea magazinului, coincide cu ceea ce au declarat și vanzătoarele că li s-a furat din magazin ; Mezeluri și cașcaval.

Hoții sunt încă  liberi , deși pe camere Tip LPR, pe care  primăria le-a montat în comună,  se poate focaliza numărul mașinii suspecte.  Mai mult decât atât,  softul la care sunt conectate aceste camere de luat vederi,  poate verifica, ulterior, de cate ori a intrat și a iesit respectivul autoturism din localitate, în acea lună.

Așa au descoperit autoritățile locale astăzi, în urma sesizarilor unor vânzătoare, că au acționat hoții în data de 31 mai , dar și cu 6 zile în urmă, pe 25 mai, la un alt magazin din comună.

Primăria Florești -Stoenești a adus la cunoștința șefului de post aceste amanunte, iar omul legii a promis ca se va ocupa de caz… de luni.

Asadar, domnii care obișnuiesc să cumpere praf de copt și sa plece cu salam și cașcaval furat, au două zile libere la dispozitie pentru a scăpa cumva de mașină și eventual , de… praful de copt.”

 

Video aici: https://giurgiu-tribune.ro/videoun-sef-de-post-din-judetul-giurgiu-lasa-hoti-in-liberate-in-weekend-si-dovezi-in-asteptare-pana-luni/

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER