18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONSILIUL JUDEȚEAN DEMAREAZĂ UN PROIECT PENTRU GIURGIUVENII DIN DIASPORA

Giurgiuvenii din diaspora contează!
Estimări oficiale arată ca aproximativ 5 milioane de români sunt plecați peste hotare.
Cu siguranță la nivelul județului nostru numărul giurgiuvenilor care trăiesc peste hotare este unul impresionant.
Realizăm că mulți dintre ei ar dori să se reîntoarcă acasă, să-și dezvolte afaceri. În egală măsură conștientizăm că membrii familiilor celor plecați au nevoie de sprijin instituțional, de îndrumare, poate chiar și de servicii de asistență socială.
În acest sens Consiliul Județean Giurgiu demarează proiectul “CJ pentru diaspora”, un proiect prin care instituția Consiliului Județean Giurgiu își dorește să ofere giurgiuvenilor din diaspora tot sprijinul pe care îl poate oferi în mod legal.
De la consiliere pentru accesarea de finanțare pentru pornirea unor afaceri destinate persoanelor care decid să se repatrieze, programe de tipul “Start-up diaspora 2022”, până la consiliere pe teme legate de rezolvarea unor probleme administrative, Consiliul Județean își propune să sprijine, prin toate mijloacele posibile, giurgiuvenii din diaspora.
Vă rugăm să accesați formularul de contact sau să ne trimiteți un email la adresa contact.diaspora@cjgiurgiu.ro, modalități prin care ne puteți aduce la cunoștință problemele dumneavoastră spre a vă putea oferi, după caz, sprijin sau consiliere.
Giurgiuvenii din diaspora rămân giurgiuveni și vom face tot ceea ce putem pentru a-i ajuta.
CJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER