18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

EVALUAREA NAȚIONALĂ: 86 DE ABSENȚI LA PRIMA PROBĂ, ÎN JUDEȚ

86 de elevi au absentat de la prima probă a examenului de Evaluare Naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a – proba scrisă la limba şi literatura română; niciun elev nu a fost eliminat din sală pentru tentativă de copiat.

„La examenul de evaluare naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a s-au înscris 1.980 de candidaţi dintre care s-au prezentat la prima probă a examenului, proba scrisă la limba şi literatura română, un număr de 1.894 de elevi. În prima zi a examenului nu au fost înregistrate situaţii speciale şi nici nu au fost elevi eliminaţi din examen. Pentru desfăşurarea examenului în bune condiţii au fost organizate 62 de centre de examen la şcolile din judeţul Giurgiu”, a declarat miercuri, presei, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean Şcolar Giurgiu, Georgeta Stănescu.

Examenul a contiunat joi, 16 iunie, cu proba scrisă la matematică.

Afişarea rezultatelor înaintea contestaţiilor va avea loc în data de 23 iunie până la ora 14,00, contestaţiile pot fi depuse în data de 24 iunie între orele 8,00 şi 12,00, iar afişarea rezultatelor finale după soluţionarea contestaţiilor va avea loc în data de 30 iunie.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER