18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

A CREZUT CĂ A ”DAT LOVITURA”, FURÂND 800 DE LITRI DE MOTORINĂ, DAR A AJUNS ÎN AREST

La data de 23 iunie a.c., ora 14.00, polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ghimpați au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către 3 persoane, cu privire la faptul că, în noaptea de 23 spre 24 iunie a.c., persoane necunoscute au sustras aproximativ 800 de litri de motorină, din utilajele agricole ale acestora.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, iar din primele cercetări, a rezultat faptul că, în noaptea de 23 spre 24 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras, prin intermediul unui furtun, aproximativ 800 de litri de motorină.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, ca fiind un bărbat, de 31 de ani, din comuna Răsuceni, județul Giurgiu.

La data de 24 iunie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, la data de 25 iunie a.c., instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER