18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TRAGEDIE LA STĂNEȘTI: UN BĂRBAT A MURIT STRIVIT DE UN ZID

Poliţiştii giurgiuveni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă după ce un bărbat în vârstă de 61 de ani din localitatea Stăneşti a decedat în timp ce ajuta o vecină să demoleze o locuinţă, iar un zid din paiantă a căzut peste el.

”Astăzi, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Stăneşti, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că peste vecinul său care o ajuta să demoleze o locuinţă din paiantă, a căzut un zid.

În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Giurgiu, iar din primele cercetări a fost stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 28 iunie, un bărbat, de 61 de ani, din comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu, se afla în curtea unei vecine pentru a o ajuta să demoleze o locuinţă, timp în care o parte dintr-un zid al locuinţei a căzut peste acesta şi bărbatul a decedat”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Ramona Stan.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o descarcerare şi o ambulanţă SAJ.

”Până la sosirea echipajelor, bărbatul a fost extras de către vecini de sub dărâmături. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare, care din nefericire, nu au dat rezultate”, se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ISU Giurgiu.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor exacte ale decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER