18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TRAGEDIE PE DN5: UN GIURGIUVEAN DE 52 DE ANI A MURIT, DUPĂ CE MAȘINA ÎN CARE SE AFLA S-A IZBIT DE UN TIR

S-a întâmplat joi noapte, în jurul orei 1,30, în apropiere de Plopșoru:

”Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier ce a avut loc, azi-noapte, pe DN5, în zona localității Plopșoru. În eveniment au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane și un autotren.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

Din nefericire, pentru pasagerul autoturismului nu s-a mai putut face nimic, personalul medical al SAJ declarând decesul acestuia. Conducătorul auto, în vârstă de 36 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Giurgiu. Acesta era conștient și cooperant. Șoferul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au deconectat bornele autoturismului pentru a preveni izbucnirea unui incendiu și au acționat pentru sablarea părții carosabile, fiind scurgeri de carburant” – precizează reprezentanții ISU Giurgiu.

La rândul lor, polițiștii au demarat ancheta, pentru a stbili cauzele producerii accidentului. Ei spun că șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etiotest, rrezultatul fiind zero.

Acum, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER