18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O LUMÂNARE A PUS PE JAR UN ÎNTREG CARTIER…

Fumul ce ieșea dintr-un apartament al unui bloc de pe bulevardul Daciei a stârnit multă panică în cartier, miercuri după-amiază.

Un incendiu izbucnise în balconul unui apartament situat la etajul IV al blocului, iart la sosirea pompierilor  (care au intervenit cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD), focul ardea mocnit la nivelul sageacului blocului, fără flacără, însă exista degajare de fum inclusiv pe casa scării.

Pompierii au evacuat patru adulți și un copil (inclusiv proprietarul apartamentului de la care a pornit focul), restul locatarilor din bloc ieșind înaintea sosirii salvatorilor.

Nu a fost nevoie de intervenția echipajelor medicale, iar focul a fost stins în aproximativ o oră; la finalul intervenției, pompierii au concluzionat că incendiul a afectat aproximativ 40 mp la nivelul acoperișurilor mai multor balcoane, acestea fiind acoperite cu astereala din lemn și țiglă.

Cât despre cauza probabilă, se pare că a fost vorba despre o lumânare lăsată nesupravegheată în balconul apartamentului de la care a izbucnit focul.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER