18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TEATRUL ”TUDOR VIANU” – INVITAȚIE LA PREMIERĂ

Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu vă prezintă în premieră spectacolul Tango, monsieur? de Aldo Lo Castro în regia lui Vlad Ianuș. Premiera va avea loc Duminică, 20 Noiembrie de la ora 18:30.

Marco Anselmi, un om de afaceri de succes, iubește să iubească. Mai exact, iubește patru femei, pe cât de diferite, pe atât de unite în scopul lor: de a-l distruge pe bărbatul care le-a cucerit. Tango, monsieur? este o comedie spumoasă despre relații și plină de momente care vă vor aduce zâmbetul pe buze! Patru femei, un singur bărbat și prea multă iubire. Chiar poate dragostea să ducă la pierzanie?

„Este o comedie neagră, o satiră cu rol moralizator. Personajul principal eu mi l-am imaginat ca pe un Don Juan modern, dar un Don Juan care își primește pedeapsa cuvenită. De asemenea, nu e un Don Juan asumat în totalitate. E doar un bărbat infidel, îndeajuns de naiv încât să creadă că poate scăpa basma curată din mâinile a patru femei pe care le-a mințit și le-a trădat. Uitându-ne la perioada în care trăim putem foarte ușor observa cum dragostea a devenit superficială și fără pic de implicare emoțională. Este un spectacol în care femeilor li se face dreptate, sau mai bine spus, își fac dreptate răzbunându-se.” – Vlad Ianuș, regizor

,,După workshop-ul lui Alexander Hausvater finalizat cu exercițiul public, Meciul inimilor și apoi Harap Alb, un spectacol care se adresează în principal liceenilor, am considerat că e momentul unei noi comedii. Așadar, am ales textul, Tango, monsieur? al lui Aldo Lo Castro care s-a transformat într-un spectacol delicios din care nu lipsesc încurcăturile atât de des întâlnite în comediile bulevardiere și nici personajele cu care de cele mai multe ori publicul empatizează. Invit spectatorii giurgiuveni la o oră de râsete și relaxare în care vom privi din afară situațiile buclucașe prin care trec personajele și modul în care acestea evoluează până la final. Teatrul ne dă șansa încă o dată să privim detașat, de pe scaun, o poveste din care, de ce nu, putem învăța ceva.” – Oana-Maria Dragne, managerul Teatrului „Tudor Vianu”

 

Tango, monsieur? de Aldo Lo Castro

Regia: Vlad Ianuș

Scenografia: Mădălina Mihai

Coregrafia: Anca Pascu

Concept muzical & lumini: Vlad Ianuș

 

Distribuția:

Carlo Spinelli – Vlad Bînzoiu

Celia di Benedetto – Mădălina Borș

Amanda Marini – Flavia Perșa

Stefania Florio –  Anca Pascu

Marisa Pitti – Evelyn Marcu

Marco Anselmi – Dani Popa

Notarul – Vlad Ciubotaru

 

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

 

Vă așteptăm la teatru!

TEATRUL TUDOR VIANU

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER