18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MANIFESTĂRI DE ZIUA MUNICIPIULUI…

Premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de convieţuire, vernisarea unor expoziţii de fotografie şi pictură, un concurs de eseuri, spectacole de muzică populară şi uşoară, precum şi o expoziţie de maşini de epocă sunt manifestările organizate în acest an, în perioada 20-23 aprilie, cu ocazia Zilelor Municipiului Giurgiu, al cărui patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă.

„Manifestările dedicate Zilelor Municipiului Giurgiu încep în acest an cu premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani, acţiune care se va desfăşura joi, 20 aprilie, la Ateneul Nicolae Bălănescu din municipiul Giurgiu, după care, în aceeaşi zi va avea loc şi premierea elevilor câştigători ai concursului de Eseu, fotografie şi pictură, cu vizionarea expoziţiei la Şcoala de Muzică şi Arte Plastice Victor Karpis. Seara de joi se va încheia cu un spectacol de muzică uşoară în parcul Tineretului. Şi ziua de vineri, 21 aprilie, este dedicată unor concerte de muzică uşoară şi muzică populară, susţinute în Parcul Tineretului, iar duminică, 23 aprilie, Ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă, patronul spiritual al municipiului Giurgiu, va începe cu Liturghia Arhierească ce va fi celebrată la mănăstirea Sfântul Gheorghe, Catedrala Episcopală nouă”, se arată într-un comunicat de presă, transmis miercuri de Primăria municipiului Giurgiu.

Tot duminică, 23 aprilie, va fi organizată în municipiul Giurgiu şi Retroparada Primăverii, o expoziţie de maşini de epocă ce va fi prezentată pe esplanada Teatrului Tudor Vianu. Seara se va încheia cu un concert de fanfară susţinut de orchestra de suflători Valahia şi un spectacol de muzică uşoară, ambele susţinute în Parcul Tineretului.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER