18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”RĂSFĂȚ MARCA MARRIOT” PENTRU BĂTRÂNII DIN CENTRUL HOTARELE

Săptămâna trecută – mai exact, joi, 18 mai – Centrul pentru Persoane Varstnice Hotarele a fost vizitat de 25 de persoane angajate în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel , prin intermediul Asociatiei Maria Holtzhauser.

Scopul vizitei a fost infrumusetarea aspectului exterior al centrului prin plantarea de flori si ingrijirea spatiilor verzi alături de batranii noștri. Toată lumea prezenta a contribuit la igienizarea tuturor spatiilor din centru.

Specialistii în arta culinara Chef Nicolae Lica împreuna cu Kadei S. au pregătit un prânz bazat pe retete proprii deosebite, compus din preparate din somon, piureuri de legume, salate, supa și deserturi numeroase.

„Acțiunea de astăzi se inscrie în contextul eforturilor pe care personalul centrului Hotarele împreuna cu Asociatia Maria Holtzhauser le depun pentru ca batranii noștri să se bucure de momente cât mai plăcute”, a declarat Marina Ceadârgeanu – sef centru.

Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu mulțumește persoanelor implicate, pentru aceasta zi specială și pentru bucuria adusă celor 43 de beneficiari.

DGASPC GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER