18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FĂRĂ PANICĂ: ISU ANUNȚĂ UN EXERCIȚIU DE AMPLOARE ÎN ZONA LIBERĂ

Joi, 26 octombrie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu va organiza un exercițiu de cooperare, cu forțe și mijloace în teren. Acesta se va desfășura în incinta Zonei Libere, începând cu ora 11:00.

Conform scenariului, vor fi primite mai multe apeluri de urgență care vor sesiza producerea unui accident rutier, între două autoturisme. Din informațiile primite de la participanții la trafic, trei persoane vor fi blocate în interiorul uneia dintre mașini, fără a avea posibilitatea de a ieși singure. Totodată, în urma impactului, unul dintre autoturisme va lua foc, iar flăcările se vor propaga la vegetația uscată de pe marginea drumului. Fumul dens va inunda clădirea din apropierea terenului incendiat, iar angajații vor trebui evacuați.   

Persoanele care își desfășoară activitatea în incinta Zonei Libere sau cetățenii care vor trece prin apropierea locului în care se vor desfășura evenimentele trebuie să știe că este vorba despre un exercițiu, iar siguranța acestora nu este pusă în pericol.

 

Compartimentul Informare și Relații Publice

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER