18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DEZNODĂMÂNT TRAGIC AL CELUI MAI RECENT CAZ DE DISPARIȚIE DIN GIURGIU. CINE ERA, DE FAPT, BĂRBATUL?

În urmă cu aproape o săptămână, mai exact în data de 12 martie, polițiștii giurgiuveni făceau apel la populație în încercarea de a găsi un bătrân despre care vecinii spuneau că nu a mai fost văzut din luna noiembrie a anului trecut.

Numele bărbatului era Bătrînu Cristache și avea 75 de ani.

Luni, 18 martie, polițiștii au revenit cu o actualizare – din păcate, tragică: bătrânul a fost găsit decedat, în locuința sa din municipiul Giurgiu.

Bătrânul era proprietarul casei îngropate în gunoaie de pe bulevardul Mihai Viteazul, și a fost găsit în timpul acțiunii de curățare a curții și casei.

Cu explicații detaliate vin reprezentanții Primăriei:

Proprietarul casei îngropată în gunoaie de pe bulevardul Mihai Viteazu a fost găsit decedat în casă

Mobilizare de forțe, astăzi 18 martie 2024, la casa de pe bulverdul Mihai Viteazu, al cărei proprietar adunase din nou, un munte de gunoaie.

În baza ordonanței președințiale, autoritățile au intrat astăzi pentru a salubriza, din nou curtea și casa, iar din păcate, proprietarul care a fost dat dispărut cu ceva timp în urmă, a fost găsit decedat în casă.

În lipsa unui aparținător, municipalității din Giurgiu îi revine obligația de a acoperi toate costurile pentru înmormântare.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER