18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNTREAGA CONDUCERE A CONSILIULUI JUDEȚEAN – PREȘEDINTE ȘI DOI VICEPREȘEDINȚI – VA FI A PNL

Senatorul PNL Toma Petcu, ales preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu în urma votului din 9 iunie, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că ambii vicepreşedinţi ai CJ vor fi de la PNL şi nu va exista nicio negociere în acest sens cu alte formaţiuni politice care au obţinut mandate de consilieri judeţeni.

„În judeţul Giurgiu am avut cea mai mare prezenţă din ţară, aproape 62%, asta arată cum cetăţenii au dorit să iasă la vot şi să voteze pentru ceva. Prezenţa la vot pentru mine e cea mai mare bucurie a acestor alegeri şi faptul că au ales într-o majoritate covârşitoare echipa PNL este la fel de important. Totodată, PNL Giurgiu este prima organizaţie din ţară, cu cel mai bun procentaj din voturile alegătorilor obţinut la alegeri, de 55,3%, urmat de Bihor, Ilfov şi Alba. Mă bucur că electoratul a ales soluţia şi echipa corectă, echipa de care au nevoie, iar acum avem responsabilitatea proiectelor pentru dezvoltarea judeţului. Sunt convins că şi preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, şi colegii mei, deputatul Andrei Alexandru, fostul preşedinte al CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, şi toţi din echipa de conducere vom maximiza la nivel naţional rezultatul obţinut de PNL în judeţul Giurgiu şi ne vom bate pentru fiecare proiect pentru judeţ”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele ales al CJ Giurgiu.

Toma Petcu a adăugat că deja există procedură de licitaţie pentru a doua centură ocolitoare a municipiului Giurgiu, există un proiect pentru reabilitarea şi modernizarea Spitalului Judeţean Giurgiu şi un proiect pentru realizarea unui campus educaţional dual.

„La CJ Giurgiu există foarte multe proiecte şi multe proiecte cu finanţare europeană. Avem majoritatea în CJ, cu 17 consilieri judeţeni de la PNL, 9 de la PSD, doi de la AUR şi doi de la USR şi, în această situaţie, ambele posturi de vicepreşedinte la CJ Giurgiu vor fi ale PNL. Excludem ideea de a da vreun post de vicepreşedinte, PNL va avea la CJ doi vicepreşedinţi pentru că aşa a spus votul cetăţenilor care ne-au încredinţat acest mandat şi trebuie să ni-l asumăm”, a subliniat Toma Petcu.

Totodată, preşedintele ales al Consiliului Judeţean şi-a exprimat speranţa ca după acest an electoral toţi factorii politici din Giurgiu să aibă capacitatea de a se aşeza la aceeaşi masă şi ;să se sprijine unii pe alţii pentru a dezvolta împreună proiecte pentru judeţ”.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER