18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOUĂ MAȘINI S-AU FĂCUT SCRUM PE A1 LUNI, ÎN DOUĂ INCENDII PROVOCATE DE SCURTCIRCUIT

Două intervenții aproape ”la indigo” au înregistrat luni pompierii de la Detașamentul Bolintin Deal, ambele – pe A1, ambele – la autoutilitare cuprinse de flăcări.

Primul incident s-a produs în jurul orei 14.30, când o autoutilitară a luat foc  la kilometrul 37 al autostrăzii A 1, pe sensul de mers spre Pitești.

Șoferul a văzut fum ieșind de la motor și a oprit imediat pe banda de urgență.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal cu două autospeciale de stingere.

Echipajele de pompieri au constatat faptul că autoutilitara ardea generalizat și au acționat pentru stingerea incendiului. Din fericire nu au fost persoane rănite.

Cel mai probabil evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit – anunțau, la acel moment, reprezentanții ISU Giurgiu .

La doar câteva ore, un alt incendiu violent era raportat, tot  pe A1, de data aceasta la kilometrul 42, unde o altă autoutilitară a luat foc.

Și de această dată, cei care au intervenit au fost pompierii de la Detașamentul Bolintin Deal cu două autospeciale de stingere.

Proprietarul a văzut la timp fumul care ieșea de la compartimentul motor și a oprit pe banda de urgență.

În scurt timp, autovehiculul a fost cuprins în totalitate de flăcări.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului care s-a propagat și la vegetația de pe marginea drumului, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

Din fericire nu au fost persoane rănite.

Ca și în primul caz, și de această dată pompierii au stabilit că cel mai probabil evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

foto: ISU Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER