18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

348 DE CANDIDAȚI ÎNSCRIȘI LA TITULARIZARE ÎN JUDEȚ, PE UN TOTAL DE 1.485 DE POSTURI (PERIOADĂ DEERMINATĂ ȘI NEDETERMINATĂ, CATEDRE COMPLETE ȘI INCOMPLETE)

Examenul a fost organizat miercuri, la Colegiul Tehnic ” Viceamiral Ioan Bălănescu”, iar candidații se ”bat” pentru:

  • 132 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată
  • 287 posturi/catedre complete pentru angajare pe perioadă determinată
  • 1066 catedre incomplete pentru angajare pe perioadă determinată

Potrivit datelor oficiale, cei mai mulți candidați s-au înscris la disciplinele/specializările: educatoare – 94, învățători – 78, educație fizică – 29, matematică – 18, limba și literatura română – 18

61 de candidați au absentat, iar 39 s-au retras după ce au primit subiectele.

Lucrările scrise vor fi evaluate digitalizat în centre constituite la nivel național pe discipline.
Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 23 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Judetean Giurgiu şi pe site-ul dedicat. Contestaţiile se depun la Inspectoratului Școlar Judetean Giurgiu sau prin mijloace electronice la adresa în data de 23 iulie, după afişarea rezultatelor, respectiv în data de 24 iulie.

Rezultatele finale se afişează la Inspectoratului Școlar Judetean Giurgiu şi pe site-ul anterior menționat în data de 31 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de Inspectoratului Școlar Judetean Giurgiu în perioada 1 – 6 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER