18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCERCARE DE TRECERE ILEGALĂ A FRONTIEREI LA GIURGIU

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu  Ruse au descoperit, în urma efectuării controlului de frontieră asupra unui autocar, un pasager care încerca să treacă ilegal frontiera de stat.

În data de 29.08.2024, în jurul orei 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Ruse, s-a prezentat pentru a intra în țară, în calitate de pasager al unui autocar, un bărbat în vârstă de 21 de ani, care s-a legitimat cu un pașaport eliberat de autoritățile de stat suedeze. 

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, colegii noștri au constatat că persoana de sex masculin nu este una și aceeași cu cea din fotografia pașaportului prezentat la control.

În urma controlului amănunțit asupra bărbatului nu au fost găsite documente care să îi ateste identitatea reală, acesta refuzând să ofere orice informație despre identitatea sa.

Conform protocolului româno-bulgar, persoana în cauză a fost predată autorităților de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER