18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”DECOR, FORMĂ ȘI CULOARE ÎN CASA TRADIȚIONALĂ ROMÂNEASCĂ”, LA MUZEUL ”TEOHARI ANTONESCU”

Marți, 24 septembrie 2024, giurgiuvenii sunt invitați la un eveniment cultural deosebit, organizat în cadrul ediției a XVII-a a „Zilelor Muzeului Giurgiuvean”.

Muzeul „Teohari Antonescu”, în colaborare cu Muzeul Golești și Muzeul Municipal Câmpulung, va găzdui vernisajul expoziției „Decor, formă și culoare în casa tradițională românească”.

Evenimentul va avea loc la sediul Muzeului din Giurgiu, începând cu ora 11:00, și oferă o oportunitate unică pentru cei care doresc să admire decorurile autentice ale caselor tradiționale românești.

Expoziția pune în valoare elementele de arhitectură și design interior care definesc locuințele românești de odinioară, pline de poveste și tradiție.

Această colaborare între trei muzee importante din România promite să aducă în fața publicului o serie de obiecte și aranjamente care reflectă valorile estetice și funcționale ale vieții rurale românești de-a lungul secolelor.

Participanții sunt așteptați să descopere frumusețea și bogăția moștenirii culturale românești, într-un cadru încărcat de istorie și semnificație.

Muzeul Teohari Antonescu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER