18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SCANDAL CU BÂTE LA ”CĂPRIOARA”. AUTORII – ARESTAȚI PREVENTIV

Polițiștii giurgiuveni au reținut doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 5 octombrie a.c., ora 10.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin 112, de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că mai multe persoane s-ar fi agresat, cu bâte din lemn, în Piața Gării.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, în urma unui conflict mai vechi, doi bărbați, de 30, respectiv 63 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi lovit cu un obiect contondent alte două persoane, un bărbat, de 39 de ani și o femeie, de 35 de ani, din aceeași localitate, ar fi distrus autoturismul acestora și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Prin acțiunile lor, a fost creată o stare de temere și indignare persoanelor aflate în împrejurimi.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 5 octombrie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Astăzi, 6 octombrie a.c., aceștia vor fi prezentați unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER