18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PNL GIURGIU – CEA MAI BUNĂ LISTĂ DE CANDIDAȚI PENTRU PARLAMENTUL ROMÂNIEI!

Este declarația făcută miercuri de președintele Dan Motreanu, după ce echipa liberală și-a depus, oficial, candidaturile la Biroul Electoral Județean.

Liderul liberal explică, într-o postare pe pagina sa oficială:

”PNL Giurgiu are cea mai bună listă de candidați pentru Parlamentul României. Sunt candidați cu studii universitare de calitate, cu experiență administrativă, managerială și guvernamentală, candidați care pot reprezenta județul Giurgiu în funcții de conducere în comisii importante din Parlamentul României.

Am fost alături de colegii mei din PNL Giurgiu la depunerea listelor de candidați pentru Senat și Camera Deputaților.

La alegerile locale din 9 iunie, cetățenii din județul Giurgiu au ales proiectele PNL, au ales dezvoltarea. PNL a câștigat președinția CJ Giurgiu, prin Toma Petcu, primăria municipiului Giurgiu, prin Adrian Anghelescu, și primăriile din alte 43 de localități din județ. Acum, giurgiuvenii vor fi reprezentați și în Parlament de o echipă puternică.

În ultimii patru ani de zile, echipa liberală care conduce județul Giurgiu a obținut finanțări europene pentru proiecte în domenii cruciale precum infrastructură, sănătate sau educație.

– Calea ferată directă București-Giurgiu s-a redeschis în data 1 de iunie 2024, după 19 ani de așteptare.

– Șase oferte au fost depuse pentru construirea clădirilor unde vor funcționa secțiile de oncologie și neurologie și centrul de îngrijiri paliative din cadrul noului Spital Județean de Urgență Giurgiu. Proiectul va fi finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

– În Giurgiu se va construi un campus dual liceal și universitar, finanțat din fonduri UE. Tinerii din Giurgiu, Călărăși și Teleorman vor învăța aici meserii solicitate pe piața muncii, astfel încât șansele lor de angajare să crească și să poată obține salarii bune.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER