18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DAN MOTREANU: ”VORBELE NU AU NICIUN FEL DE VALOARE ÎN FAȚA REALITĂȚII ȘI A VOTULUI!”

Încrederea cetățenilor în PRIMARII PNL din județul Giurgiu a fost verificată de curând prin vot, mai precis în alegerile locale din 9 iunie.

Votul, și nimic altceva, ne arată Susținerea de care se bucură orice candidat, fie pentru Primărie, Consiliul Județean, Parlament sau Președinția României. Așa este în DEMOCRAȚIE!

Această susținere s-a datorat atât pentru realizarea proiectelor pentru dezvoltarea comunităților, cât si pentru implicarea și sprijinul acordat cetățenilor din fiecare localitate. Restul sunt vorbe, iar vorbele nu au niciun fel de valoare în fața realității și a VOTULUI.

Ei sunt SINGURII care validează sau invalidează si nu aprecierile politicianiste sau electorale ale unui candidat!

La alegerile locale din 9 iunie, cetățenii din județul Giurgiu au ales proiectele PNL, au ales dezvoltarea. PNL a câștigat președinția CJ Giurgiu, prin Toma Petcu, primăria municipiului Giurgiu, prin Adrian Anghelescu, și primăriile din alte 43 de localități din județ. Următorii patru ani vor fi dedicati unei munci de echipă, primari, presedinte CJ, parlamentari.

Vom fi prezenți în fiecare localitate alături de fiecare ales local PNL și de cetățenii din comunitate.

Știu că reprezentanții PSD s-au obișnuit să considere firesc ca instituțiile statului să le acorde un tratament preferențial. Legea e lege și pentru PSD. Candidații trebuie să depună cereri la primării pentru obținerea de autorizații pentru montarea de bannere.

Pe cei care pretind că sunt preocupați de respectul față de cetățeni, și dau doar un singur exemplu, îi invit să îi întrebe pe locuitorii din Mihăilești.

La alegerile locale, “oferta” candidatului PSD pentru comunitate a fost reprezentată de închiderea unui drum și folosirea gazelor lacrimogene împotriva concetățenilor.

PNL Giurgiu a făcut cereri legale pentru bannere și nu a primit acordul primarului PSD nici la alegerile locale, nici la cele prezidențiale.

Cetățenii au de făcut o alegere clară între PNL, un partid care respectă legile țării, și PSD, partid care are în ADN-ul său ideea de control absolut al instituțiilor statului și punerea de presiune prin amenințări pe acestea și pe aleșii locali.

După alegerile parlamentare din 1 decembrie, giurgiuvenii vor fi reprezentați și în Parlament de o echipă puternică!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER