22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TABĂRĂ DE WEEK-END PENTRU ADOLESCENȚI DIN GRIJA DGASPC

36  beneficiari de măsură de protecție specială în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, având vârste de peste 14 ani, au participat în perioada 18-20 octombrie 2024 la o tabără de week- end în localitatea Bughea de Sus, județul Argeș.

Tabăra  a fost organizată de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în cadrul Proiectului “Pregătiți pentru Viață”, cu implicarea Casei de Cultură a Studenților Pitești, scopul proiectului fiind dezvoltarea abilităților participanților  pentru o viață independentă și oferirea unei alternative educaționale de petrecere a timpului liber.

Activitățile desfășurate au fost destinate pregătirii participanților pentru o mai bună incluziune socială, urmărindu-se totodată dezvoltarea spiritului de echipă prin implicarea acestora în activități de grup.

Tinerii au participat la competiții sportive și la ateliere de dezvoltare personală; de asemenea, au fost informați de specialiști în domeniu cu privire la consecințele consumului de droguri și prevenirea traficului de persoane.  Au avut totodată ocazia de a petrece clipe minunate în mijlocul naturii, vizitând obiectivele turistice ale zonei. Mulțumim organizatorilor pentru implicare și gazdelor pentru ospitalitate”, a declarat Valentina Loredana Dinu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER