22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LUCRĂRI PE AMBELE PĂRȚI ALE PODULUI PRIETENIEI (ROMÂNĂ ȘI BULGARĂ); CIRCULAȚIE ÎNGREUNATĂ, ÎN SPECIAL ÎN TIMPUL ZILEI

Începând de astăzi au fost demarate, pe partea românească, lucrări de reparare a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație ale podului dintre Giurgiu și Ruse, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Activitățile de reparații se vor efectua simultan cu cele aflate în curs de desfășurare pe partea bulgară, vor începe de la jumătatea podului și se vor retrage treptat către partea României, zona blocată fiind de aproximativ 50 metri unde dirijarea circulației se va efectua paletizat, sens în care preconizăm o creștere a timpilor de așteptare atât pe sensul de intrare cât și pe sensul de ieșire din țară.

Menționăm faptul că lucrările de reparații se vor desfășura pe timpul zilei, în intervalul orar 08:00-17:00, zona rămânând semnalizată și pe timpul nopții.

Având în vedere că traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse se va desfășura cu dificultate, facem apel la înțelegerea participanților la traficul transfrontalier și îi asigurăm de faptul că la nivelul instituţiei noastre au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

Recomandăm șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria precum și consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Purtător de Cuvânt ITPF Giurgiu

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER