18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”ALTĂ FAȚĂ” A JANDARMILOR GIURGIUVENI…

Prezenți peste tot, la meciuri sau mainifestări culturale, la slujbe religioase de marile sărbători, dar și pe străzi, patrulând zilnic, jandarmii giurgiuveni au devenit, demult, o figură familială pentru locuitorii orașului.

Dincolo de aceste activități – specifice, de altfel atribuțiilor ce le revin, prin lege – unii jandarmi mai au și alte preocupări, în timpul liber. De cele mai multe ori, e vorba despre sport.

Și dacă numele lui Cătălin Doncea – multiplu și ”veteran” campion la tenis de masă – este binecunoscut în Giurgiu, iată că și alți jadarmi practică sportul, și au rezultate notabile.

Unul dintre aceștia este Bogdan Mogîldea:

Sg. maj. Mogîldea Bogdan a ocupat locul I la “Cupa Dunării”. Competiția de karate kyokushin a avut loc pe 21 aprilie a.c. la Giurgiu și a reunit sportivi din România și Bulgaria. Jandarmul giurgiuvean a intrat în concurs la categoria – 80 kg, proba “kumite”.

Subofițerul a câștigat meciul pe care l-a disputat cu un sportiv din municipiul București, asigurându-și astfel primul loc pe podium.

Jandarmul practică acest sport de aproximativ 5 ani, iar pentru a ajunge la performanțe se antrenează de 3 ori pe săptămână cu un multiplu campion național și european, senpai Mocanu Cătălin.

Anul acesta, în luna februarie, subofițerul a mai obținut locul I la Turneul Național de Karate “Kyokushin Family Cup”.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu”  

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER