18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”CA LA NOI, LA NIMENEA”! – POLIȚIA, PUSĂ SĂ RESTITUIE PROPRIETARILOR PORCII MORȚI DE PESTĂ!

Se întâmplă – evident – la Giurgiu, care revine în prim-planul atenției naționale după o nouă gafă de proporții a ”șefei” județului, prefectul Adriana Puțaru.

Potrivit siteului national.ro, prefectul de Giurgiu a dat – în luna decembrie a anului trecut, în plină epidemie de pestă – un ordin cel puțin ciudat: Poliția trebuie să restituie proprietarilor porcii morți din cauza pestei, confiscați anterior!

Asta, pentru că, potrivit documentului oficial intrat în posesia jurnaliștilor de la national.ro, confiscările nu au finalitate, deoarece nu există, în județ, contracte semnate cu ”unități de ecarisare autorizată”.

Prin urmare, prefectul de Giurgiu nu găsește altă soluție decât returnarea cărnii confiscate proprietarilor, care, eventual, să o vândă din nou!

Așadar… ” dincolo de ”dilema” in care azvarle aceasta adresa Politia, la un anumit nivel se susoteste ca astfel s-ar incerca doar o diversiune, fie ea cat de socanta, pentru ca ”porcii” morti de pesta porcina sa fie aruncati in ”ograda” Politiei Romane, pentru a scapa astfel DGSVSA Giurgiu de ”tinicheaua” raspandirii bolii, prietenii stiu foarte bine de ce….”

Din păcate, dezvăluirile jurnaliștilor de la national.ro sunt doar o altă ”picătură” în paharul prea plin cu ”realizări” ale județului Giurgiu (prin șefii săi, de la toate nivelurile), șefi ”unși” și susținuți în aceste funcții de ”păstorul județului”, mai-marele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău…

http://www.national.ro/dezvaluiri/document-politia-pusa-sa-dea-pesta-porcina-inapoi-647926.html/?fbclid

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER