18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„DIN CAUZA POLITICII, AM AJUNS SĂ NE DĂM ÎN CAP!” INCIDENTUL VIOLENT LA IZVOARELE, POVESTIT DE UN PARTICIPANT DIRECT

Incidentul petrecut la Izvoarele, vineri seară, a făcut, deja, înconjurul ţării, toată lumea aflând despre violenţa viceprimarului PSD din localitate, Marian Olan, cel care a sărit cu o sabie să-şi taie contracandidaţii politici.

Principala sa ţintă a fost liderul ALDE din localitate, Alin Bănică, dar alături de acesta mai erau încă 5-6 persoane, atât de la ALDE, cât şi de la PNL.

Printre aceştia se afla şi preşedintele PNL Izvoarele, Mihai Tudor, care ne-a povestit cum au decurs lucrurile:

„Viceprimarul a oprit maşina şi s-a reprezit, cu sabia, la Alin Bănică. Iniţial, cu toţii am fost luaţi prin suprindere, pentru că nimeni nu se aştepta la un astfel de gest… Apoi, am sărit în apărarea lui Alin Bănică, încercând să-l îndepărtăm pe agresor, care, după cum se vede foarte clar şi pe filmări, are o atitudine extrem de agresivă, la adresa tuturor celor prezenţi.

 

Toţi am fost ameninţaţi şi înjuraţi…

Totul a fost politic, asta este foarte clar şi singurul lucru de care îmi pare rău este că, înaintea acestor întâmplări, cu toţii eram prieteni, indiferent de partidul din care făceam parte. De altfel, acesta era şi motivul pentru care eram împreună cu Alin şi echipa sa, iar cu noi mai erau şi alţi colegi din PNL.

Repet, ne cunoaştem de ani de zile, inclusiv cu viceprimarul agresiv, am fost prieteni…iar acum s-a ajuns unde s-a ajuns, numai din cauza politicii!

Sincer, nu credeam că vom ajunge aici…

Şi mai am un regret legat de această întâmplare tristă: faptul că echipajul de Poliţie sosit la faţa locului nu l-a pus pe agresor să sufle în fiolă, pentru că era clar că este băut, iar atunci când a sosit Poliţia, acesta era la volan, încercând să plece de la locul incidentului…”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER