18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREFECTUL DE GIURGIU LANSEAZĂ, DIN NOU, ACUZAŢII NEFONDATE. „ŢINTA” ESTE, DE DATA ASTA, PRIMARUL DIN CLEJANI

Nu este pentru prima dată când, în diverse şedinţe ori conferinţe de presă, prefectul de Giurgiu se lansează în adevărate tirade acuzatoare la adresa unor oficiali care – se pare – nu sunt pe placul conducerii PSD Giurgiu.

S-a întâmplat în cazul şefului Poliţiei şi se întâmplă acum, din nou. De data aceasta, „ţinta” a fost primarul comunei Clejani, Florin Nidelea.

Despre el, prefecta a spus, public, în conferinţă de presă, că nu ar fi aceptat să primească o comisie trimisă la faţa locului pentru evaluarea pagubelor produse de inundaţii pentru că „era week-end şi nu se lucra”.

Afirmaţia a fost făcută miercuri, într-o conferinţă de presă, în care prefectul a mai spus că membrii comisiei respective nu ar fi fost primiţi de primarul Nidelea pentru că au ajuns la Clejani duminică.

Doar că lucrurile nu au stat deloc aşa. Asta spune primarul Florin Nidelea şi, spre deosebire de afirmaţiile prefectei, cele ale primarului din Clejani au şi acoperire concretă, palpabilă.

Este vorba despre un proces verbal încheiat chiar duminică, 9 iunie, adică în ziua despre care prefecta susţine că acea comisie nu ar fi fost primită în Clejani.

Ei bine, documentul arată clar că membrii comisiei au fost la Primărie, au fost primiţi de conducerea instituţiei şi s-a semnat acel proces verbal de constatare a situaţiei din comună.

Interesant este că tocmai cei care acuză acum Primăria din Clejani sunt cei care, de fapt, NU AU FOST ACOLO! Mai exact, procesul verbal încheiat duminică este semnat de reprezentanţii ISU, SGA şi Inspectoratului Judeţean în Construcţii. Niciun reprezentant al Prefecturii nu a fost la faţa locului!

În aeste condiţii, se pune întrebarea cine şi de ce minte? Ce interese există pentru denigrarea publică (şi, după cum s-a demonstrat) gratuită a primarului din Clejani?

Să aibă asta vreo legătură cu lipsa primarului Nidelea de la şedinţa convocată ieri de Bădălău cu primarii din judeţ sau să fie doar o… coincidenţă(?)  atacul prefectei la doar o zi după ce Nidelea a lipsit „de la apelul partidului”?

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER