18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„MISTERUL” AGLOMERAŢIEI DIN VAMĂ: IARĂŞI SE LUCREAZĂ LA PODUL PRIETENIEI!

Aglomeraţia din Vama Giurgiu, unde luni la prânz timpul de aşteptare la ieşirea din ţară depăşea o oră, are acum o explicaţie: se fac – din nou – lucrări la Podul Prietenei. De data aceasta, bulgarii sunt cei care lucrează:

„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu vă informează că, în această perioadă, autorităţile bulgare efectuează lucrări de reparații la terasamentul căii ferate de la Podul Ruse-Giurgiu, iar logistica folosită de către acestea este stocată pe o porţiune de aproximativ 50 de metri de pe pod, ceea ce a dus la îngreunarea traficului şi la creșterea timpilor de așteptare.

Menţionăm faptul că porţiunea respectivă este semnalizată cu balize, circulaţia desfăşurându-se prin ocolirea zonei.

Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

Pentru evitarea aglomerărilor, recomandăm tranzitarea tuturor puncte de frontieră deschise traficului internațional de la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care indică o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER