18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PODUL DE LA ADUNAŢI – “ÎNTRE EXTAZ ŞI AGONIE”. DIRECTORUL DRDP BUCUREŞTI SE FACE CĂ NU VEDE CE SE ÎNTÂMPLĂ

După ce, ani de zile, a fost ignorat de autorităţi, degradându-se alarmant, de la o zi la alta, în sfârşit, podul de la Adunaţii Copăceni a intrat în reparaţii!Pe hârtie, că la faţa locului, nici urmă de muncitor…

Situaţia podului de peste Argeş a fost semnalată în repetate rânduri, atât de miile de şoferi care îl tranzitează zilnic, cât şi de deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei, care a făcut numeroase demersuri pentru ca acest pod să fie reabilitat.

Când, în sfârşit, CNAIR a decis începerea lucrărilor, surpriză: în timp ce şoferii îşi blesteamă zilele aşteptând zeci de minute la coadă să treacă pe aşa-numitul pod provizoriu, cu numai două benzi, pe vechiul pod, care, teoretic, ar trebui să fie gata în şase luni, nu lucrează nimeni!

Iar “ritmul alert” al lucrărilor este supervizat de DRDP Bucureşti, instituţie condusă de giurgiuveanul Augustin Dinu, nimeni altul decât soţul deputatului Elena Dinu – apropiată a lui Bădălău.

Ei bine, domnul Dinu pare a nu vedea ce se întâmplă la Adunaţi… Asta, deşi merge zilnic pe acest traseu, fiind, după cum spuneam, giurgiuvean.

Domnule Dinu, ştim că experienţa dvs. în materie de drumuri este zero, dar măcar când treceţi spre şi dinspre Bucureşti, poate ar fi bine să vă opriţi puţin pe pod, ca să vedeţi cum se lucrează.

Măcar atâta lucru aţi putea face pentru salariul pe care îl încasaţi… Sigur, sprijinul politic este mare, aşa că ce interes aţi avea să “zoriţi” muncitorii care ar trebui să lucreze acolo (dar care se remarcă prin absenţă…)?

Totuşi, măcar pentru că sunteţi giurgiuvean, poate faceţi, totuşi, un efort şi treceţi, din când în când, pe acolo ca să vedeţi ce se întâmplă?

Până când directorul DRDP (care, de trei ani, de când ocupă această funcţie, nu a făcut nimic pentru Giurgiu) va catadicsi să se intereseze despre ce se întâmplă “în grădina sa”, mii de oameni care trec zilnic pe podul provizoriu de la Adunaţii Copăceni îi transmit – lui şi celor care ar trebui să lucreze acolo – “cele mai sincere urări de bine”…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER