19 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CINCI ORE DE LUPTĂ CU FOCUL, PENTRU POMPIERI, ÎN URMA UNUI FULGER

Aproximativ cinci mii de baloţi de trifoi au ars luni dimineaţă la Sfântul Gheorghe – comuna Băneasa, în urma unui fulger.

Tatăl proprietarului furajelor a suferit un atac de panică şi a fost monitorizat de echipajul SMURD ajuns la faţa locului.

„Un apel la 112 ne-a solicitat sprijinul în satul Sfântul Gheorghe, comuna Băneasa, după ce un incendiu a izbucnit la mai mulţi baloţi de trifoi. Baloţii erau depozitaţi pe un câmp în apropierea unei gospodării.

La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale cu apă şi spumă, o cisternă, o motopompă, o ambulanţă SMURD tip B2. Pentru lichidarea incendiului au acţionat 26 de subofiţeri şi un ofiţer timp de cinci ore. Pompierii au constatat că incendiul a izbucnit în urma unui trăsnet.

Din cauza pagubelor înregistrate, tatăl proprietarului furajelor a suferit o stare de agitaţie psihomotorie şi a fost monitorizat de echipajul SMURD sosit la faţa locului”, menţionează reprezentanţii ISU, care mai precizează că stingerea indendiului a durat aproximativ 5 ore.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER